Contribuïdors

Seguidors

24 de maig del 2010

Final de LOST! (Possibles Spoilers)


Com fa molt que no postejo res per falta de temps he decidit tornar al peu del canyó, i quin millor tema que el final de una de les millors series que s'han fet mai?



En primer lloc aquest final havia despertat moltes expectatives, moltes teories i molts fans.
No es mereixia menys una sèrie d'aquesta qualitat en la que se’ns mostra la historia d'un grup de passatgers que acaben nàufrags en el que sembla en un principi una illa paradisíaca, tot això s'esvaeix i aquí començant els interrogants de lost; Que fa un os polar en una illa tropical? Que es el fum negre? Com es que en Locke pot caminar? Que signifiquen els números? Qui o que es en Jacob? Que es realment l'illa? Qui serà el nou Jacob? Perquè el senyor dels ulls pintats (altrament conegut com Richard) sempre esta jove? Que es el peu gegant de 4 dits de la illa? Que es la llum?

Aquestes i moltes mes preguntes s'han anat formulant capítol rere capítol, i en aquesta sisena temporada final se’ns han resolt parcialment., desvelant al menys els mes importants i deixant alguns de mes petits amb una interrogant.

Per altre part s'han difós rumors de possibles finals alternatius con ja es va fer en la quarta temporada.... que no sabeu de que parlo? Dons d’això:





Si es veritat el rumor dels diversos finals alternatius, amb que ens sorprendran els genials i guillats guionistes de lost?

A mes a mes en aquesta sèrie se’ns ha mostrat un gran ventall de actors cada un amb una personalitat que poc a poc anava evolucionant, personatges com John Lock, con Jack Shepard, com Sawyer, com Said, com Desmond Hume i molts, molts mes han marcat un abans i un desprès en el mon televisiu.
Moments mítics en aquesta sèrie com d’iluminació de l'escotilla, els salts temporals, les explosions, morts com la de Gun, Charlie, Micheal i mes penya.

Tot i això aquest capítol final ha deixat moltes divisions d'opinions, els que el final els hi ha agradat i el que no (personalment soc dels primers xD) un final cal apuntar amb un al•licient religiós força mercat, i com sempre un final que ha deixat a tots amb cara de circumstancies.

En el que tots estan d'acord es que aquesta sèrie a mercat un abans i un després en el mon televisiu, i serà recordada per molts, ja sigui per les frases mes famoses dels personatges (el famós "brother" d'en Desmond) o ja sigui per el increïble Merchandaisning que ha deixat, ja siguin les famoses camisetes amb el logo de Dharma o fins i tot reproducció del famós anell d'en Charlie entre altres coses rares molt, però molt frikis.

Finalment nomes falta dir que sembla que el final te moltes interpretacions, moltes teories i moltes paranoies (que esperàveu, es Lost! xD) a mes de que ja van anunciar que hauria una peli de la sèrie...així que qui sap que mes ens depara aquesta sèrie, i el mes important... QUE COI PINTAVEN ELS PUTOS OSOS POLARS A LA ILLA!?!?!?!

Namaste


PD:Que en penseu vosaltres? Us ha agradat el final?

4 comentaris:

Anna ha dit...

Que bé que hagis actualitzat, per fi! :D
El que passa és que no em puc llegir el que has escrit perquè vaig per la cinquena temporada!! ;_; I no vull que ningú em desveli res, quina creu u.u

Dark Angel ha dit...

Ara que tinc una mica de temps ja anire posant cosetes atresades que tinc pendents, com alguna critica de cine o coses per l'estil xD

Nevernight ha dit...

Els ossos pertanyien a dharma ._. ...

Dark Angel ha dit...

Ja ho se, pero es un recurs que he fet servir per posar gracia al post ^^