Contribuïdors

Seguidors

1 de febrer del 2010

Cine 2010 (II)

Tornem amb mes novetats cara els estrenes dels 2010, aquest cop us en presentaré 4!

En primer lloc trobem la nova aposta de pixar que aquest cop ens deixa amb la tercera part de la famosa saga de Toy Story 3!
En aquesta peli podrem veure com l'Andy ja ha crescut i es tot un adolescent i se’ns planteja la pregunta, ¿Que farà amb les seves joguines?






Després de aquesta peli de animació anem amb una versió de un joc molt famós, ni mes ni menys que el Prince of Persia: Las arenas del tiempo.
En aquesta adaptació veurem les aventures del nostre príncep que haurà de lluita acarnissadament amb les ajudes de la sorra del temps per alliberar el mon dels dimonis de sorra, com tota pel•lícula apreciable de Disney contarà amb l'ajuda d'una heroïna de la que lògicament s’enamorarà.





Molt be, seguim!
Anem amb una altre seqüela, aquets cop parlem del heroi metàl•lic per excel•lència, l'Ironman que contraataca amb la seva segona pel•lícula on desprès de que la identitat del nostre protagonista hagi estat desvelada i gaudeixi de fama mundial, diners i poder apareix un nou enemic (interpretat per Mike Rourke, nominat al oscar a millor actor l'any passat per la pel•lícula The Wrestler) li pararà els peus.





I per últim una pel•lícula no molt famosa però que sincerament jo espero impacientment a que sigui estrenada, la anomenada Fúria de Titanes (Clash of the Titans) en la que els humans faran front als poderosos deus que sempre han estat per sobre d'ells, homes Vs besties mitològiques tan ferotges que faran semblar el Kraken de Pirates del carib un calamar mal cuinat al costat del Kraken que veureu en el tràiler de la peli.



Desprès d'aquest dos post de cinema us deixaré descansar per un temps, però tranquils, us mantindré informats sobre mes novetats, tant de cine com d'altres temes!

4 comentaris:

annmapo ha dit...

Uoo! Jo també em moro de ganes de veure aquesta de Fúria de Titanes! *.* I la de Prince of Persia també promet ^^

Cuinetes ha dit...

Quin fart d'anar al cine que ens farem aquest 2010!!! Ooooohhhh!!!!!

Seiki ha dit...

Algu em pot recomanar una peli per aquest cap de setmana?

Dark Angel ha dit...

Seiki, una bona peli es Invictus, amb el morgan freeman fent de mandela es brutal, pero si et va mes l'accio ves a Sherlock Holmes si no l'has vist ja ;)